Home Inloggen Begin 2023 start onze top-opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

 

 

Welke trainingen zijn er?

 

 

Dit platform kent een tweetal trainingen: de basistraining Aanpak van stress en de training Grip op je gedrag. In beide trainingen leer je in de kern om op een praktische manier ánders met je gedachten en gevoelens om te gaan. De structuur is altijd zeer overzichtelijk en vanuit een moderne digitale leeromgeving kun je stap voor stap werken aan het hervinden van een balans, die daarmee ook duurzaam is.

De training Aanpak van Stress is bovendien vertaald in het engels en is getiteld Deal with stress.

 

Om toegang te krijgen tot één van de trainingen, maak je gebruik van een persoonlijk account op de trainingssite. Na inlog met je persoonlijke gegevens, kun je direct starten met de eerste module. Vervolgens maak je kennis met alle onderdelen van het programma. Na activatie staat de training 12 maanden open.

  

Helder programma met vaste onderdelen

 

Een online training bestaat uit 6 modules waarin gelijktijdig wordt gewerkt aan denken/voelen/doen.

 

De observatie-opdrachten zullen het inzicht in jezelf en je reactiepatronen vergroten. 

 

De lichamelijke oefeningen  zorgen voor een basisrust die je blijvend zal versterken.

 

In het programma Aanpak van Stress maken we gebruik van het fenomeen ‘hartcoherentie’ en zetten we mindfulness oefeningen.  

 

In de training Grip op je Gedrag maken we gebruik van een online Yoga platform om je te helpen meer uit je hoofd te raken.

Leren op diverse niveaus

  

 

De structuur van de training maakt dat je op diverse manieren leert: kijken, lezen, voelen, ervaren.

Zo ziet live en online ontspannen eruit 

 

 


Extra: abonnement op online ontspannen!

 

Om gedrag te veranderen is het nodig dat je rust ervaart, pas dan kun jij voelen wat er gebeurt en wat iets met je doet. Rust breng je in je lichaam door het doen van lichamelijke oefeningen. Wij zien dit als de sportschool voor de mind, alleen zó train je de geest om kalmte te bewaren!

 

We begrijpen dat het doen van oefeningen moet aanspreken. Dus wat is er beter dan live begeleid te worden door een ervaren trainer? Bovendien zul je je niet snel vervelen als je  iedere dag een andere oefening kunt doen.

 

Dat is de reden dat wij een samenwerking hebben met het live ontspanningsplatform Meditatie.live.

Kenmerken van de programma's

 


  • Er is een persoonlijke online leeromgeving beschikbaar
  • Het programma is helder en heeft een stap-voor-stap karakter
  • Het bevat een combinatie van video, theorie, audio en opdrachten
  • Uiteenlopende ontspanningstechnieken worden ingezet
  • Een abonnement op de sportschool voor de mind traint jouw geest
  • Iedere training eindigt met een op maat-gemaakt Plan van Aanpak voor de toekomst!

Dit zeggen onze klanten 

 

 

Jaap | Medewerker Onderwijs Ik kan de Aanpak van Stress training aanraden aan iedereen die het gevoel heeft op slot te zitten of vast te lopen in frustraties en die de durf heeft om zichzelf eens kritisch onder de loep te nemen. Ik heb weer energie en ik kan weer genieten. Ik kan mezelf in het moment brengen en een kop koffie zetten met een vakantiegevoel. Hernieuwd genieten van mijn kinderen. etc. Dat geeft zoveel geluk en energie terug die ik uit het oog was verloren, dat ik zou willen dat ik deze training eerder had gedaan.
Jaap | Mdw Onderwijs Deelnemer - werkzaam in het onderwijs Ik kan deze training aanraden aan iedereen die het gevoel heeft op slot te zitten of vast te lopen in frustraties en die de durf heeft om zichzelf eens kritisch onder de loep te nemen. Ik heb weer energie. Ik kan nu weer genieten. Ik kan mezelf in het moment brengen en een kop koffie zetten met een vakantiegevoel. Hernieuwd genieten van mijn kinderen. etc. Dat geeft zoveel geluk en energie terug die ik uit het oog was verloren dat ik zou willen dat ik deze training eerder had gedaan.