Home Inloggen Binnenkort start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Grip op je Gedrag

 

 In ons leven gebeuren er op gezette tijden zogenaamde 'life-events': momenten waarop je wakker wordt geschud en je gedwongen bent eens goed naar jezelf te kijken. Want gewoonlijk doen we alles automatisch, we denken er niet over na en reageren vaak vanuit impulsen.

 

Je doet je ding, je ploetert voort in het leven en denkt het liefst zo min mogelijk na over jezelf en de pijnlijke, ergerlijke kant van jezelf. Maar diep van binnen weet je dat deze automatische piloot en het niet kijken naar jezelf, je op de lange termijn geen geluk geeft! Je raakt verdooft, vervreemd van de ander en je zult het leven, zoals het bedoeld is met toppen en dalen, niet echt kunnen beléven.

 

Sluimert er bij jou misschien ook iets van onbehagen, dat het niet zo lekker loopt of mogelijk begint het je te dagen dat je steeds weer in dezelfde valkuilen trapt? Wellicht is er een zekere onvrede over en met jezelf ontstaan en vraag je je af of er niet een andere, betere versie van jezelf is…?
 

Afrekenen met oude gedragspatronen

 

Deze training helpt je om oude gedragspatronen te doorbreken en jouw energievragende gedrag en gewoonten (eerder) herkennen en veranderen.

 

Met behulp van diverse oefeningen, opdrachten, theorie en filmpjes, gaan we je helpen om meer vanuit jezélf en vanuit je gevoel, keuzes te maken die je weer krachtig en positief doen voelen om het leven te leiden wat je wilt, maar wél.. in verbinding met anderen. 

 

De training wordt vaak als vervolgtraining ingezet voor mensen die de basistraining Aanpak van stress hebben gevolgd. Het doel is om je gedrag nog meer te versterken zodat je je krachtiger en zelfverzekerder zult voelen, zeker in gezelschap van anderen.

 

Uiteraard kan de training ook zelfstandig worden ingezet als er behoefte is aan een zekere gedragsverandering omdat je in de werk en/of privesfeer steeds tegen zaken aanloopt waar je anders mee om wilt gaan.

Onze unieke Grip op je Gedrag training

 

 

In het programma Grip op je Gedrag zul je inzicht in jezelf en je eigen gedragspatronen opdoen, om ze vervolgens stap-voor-stap te veranderen in krachtig nieuw gedrag. Naast theorie, opdrachten en audio's, is er zelfs een op maat gemaakt yoga-programma ontwikkeld, speciaal voor deze training! Geleidelijk zul je veranderingen in je gedrag aanbrengen en het contact met je omgeving verbeteren.

Na het programma zul je in staat zijn om:►       blijvend een basis RUST bij jezelf te ervaren!
►       je lichaam en emoties te leren kennen als bron en 'verklikker' van informatie
►       stressvol gedrag direct te herkennen en met MILDHEID te bezien en om te buigen
►       verschillende technieken in te zetten om spanning te doorbreken en ontspanning te creëren 
►       meer rust en ontspanning in het hoofd en in het lichaam
►       vanuit een sterker en positief besef van JEZELF met kracht het contact met de ANDER te leggen