Home Inloggen Dit najaar start weer een nieuwe coach-opleiding! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Grip op je Gedrag

 
 

 In ons leven gebeuren er op gezette tijden zogenaamde 'life-events': momenten waarop je wakker wordt geschud en je gedwongen bent eens goed naar jezelf te kijken. Want gewoonlijk doen we alles automatisch, we denken er niet over na en reageren vaak vanuit impulsen.

 

Je doet je ding, je ploetert voort in het leven en denkt het liefst zo min mogelijk na over jezelf en de pijnlijke, ergerlijke kant van jezelf. Maar diep van binnen weet je dat deze automatische piloot en het niet kijken naar jezelf, je op de lange termijn geen geluk geeft! Je raakt verdooft, vervreemd van de ander en je zult het leven, zoals het bedoeld is met toppen en dalen, niet echt kunnen beléven. 

Sluimert er bij jou misschien ook iets van onbehagen, dat het niet zo lekker loopt of mogelijk begint het je te dagen dat je steeds weer in dezelfde valkuilen trapt? Wellicht is er een zekere onvrede over en met jezelf ontstaan en vraag je je af of er niet een andere, betere versie van jezelf is…?
 

Afrekenen met oude gedragspatronen

 

Deze training helpt je om oude gedragspatronen te doorbreken en jouw energievragende gedrag en gewoonten (eerder) herkennen en veranderen.

 

Met behulp van diverse oefeningen, opdrachten, theorie en filmpjes, gaan we je helpen om meer vanuit jezélf en vanuit je gevoel keuzes te maken, die je weer krachtig en positief doen voelen om het leven te leiden wat je wilt, maar wél.. in verbinding met anderen. 

 

De training wordt vaak als vervolgtraining ingezet voor mensen die de basistraining Aanpak van stress hebben gevolgd. Het doel is om je gedrag nog meer te versterken zodat je je krachtiger en zelfverzekerder zult voelen, zeker in gezelschap van anderen.

 

Uiteraard kan de training ook zelfstandig worden ingezet als er behoefte is aan een zekere gedragsverandering, omdat je in de werk en/of privésfeer steeds tegen zaken aanloopt waar je anders mee om wilt gaan.

Onze unieke Grip op je Gedrag training

 

 

Wat is het resultaat?

 

In het programma Grip op je Gedrag zul je inzicht in jezelf en je eigen gedragspatronen opdoen, om deze vervolgens stap-voor-stap te veranderen in krachtig, nieuw gedrag. Geleidelijk zul je veranderingen aanbrengen en het contact met je omgeving gaan verbeteren. Naast theorie, opdrachten en audio's, hebben we een op maat gemaakt yoga-programma voor je klaar staan om dit te bereiken.

 

Na het volgen van het programma zul je in staat zijn om:

 


►      blijvend een basis RUST bij jezelf te ervaren!
►      je lichaam te leren kennen als 'verklikker' van informatie
►      stressvol gedrag direct te herkennen en om te buigen 
►      uit te gaan van een sterker en positief besef van JEZELF  

►      op krachtige wijze met de ANDER te verbinden

Start direct met deze training!


 

Ik start deze training met een coach

Het beste resultaat behaal je samen met een coach. Tijdens elke module heb je een individueel gesprek en lrijg je feedback op je vorderingen. Ook zal de coach je tussentijds beoordelen en wijzen op zaken die je zelf niet ziet.  De coach zal vooraf een offerte op maat voor je maken. NEEM CONTACT OP MET EEN COACH

 

 

Ik start deze training alleen

Ook als je geen (financiële) mogelijkheid hebt om een coach in te schakelen, kun je profiteren van dit sterke traject. Het vraagt echter wel de nodige discipline om alles af te ronden en de resultaten te behalen. KLIK HIER VOOR DE WEBSHOP