Home Inloggen Begin mei start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

De coaches

 

 

De trainingen van het platform Uit je hoofd, in je lijf, kun je op diverse manieren volgen. Zowel bij de online groepstraining, als ook in het individuele traject, word je begeleid door een ervaren coach. Afhankelijk van de regio waar je woont of werkt en ook van je voorkeur, kun je kiezen uit de volgende coaches.

 

Curacao

 

Sinti Bon - Willemstad Curacao

Claudia Fontilus

Tel: 00-5999-5235140 (ook voor WhatsApp)

www.sintibon.nl

Persoonlijk profiel

We zijn allemaal druk, zo druk dat overbelasting op de loer ligt. In onze maatschappij wordt veel aanspraak gedaan op ons denkvermogen, voelen lijkt wel van minder belang. Toch voelen we allemaal, de hele dag door. Alleen soms zijn we ons er niet meer van bewust. Als we te lang ons gevoel negeren of wegdrukken komt ons lichaam in opstand. Stress en ziekte is het gevolg. Ons gevoelsleven heeft mij altijd geboeid, hoe dit samen gaat met ons denken en handelen. Daarom ben ik Haptonomie, de leer van het gevoel, gaan studeren om als Haptotherapeut aan de slag te gaan. Samen met de training Aanpak van Stress van dit platform Uit Je Hoofd, In Je Lijf, kan ik je de handvatten bieden om blijvend je gevoel, denken en doen in balans te brengen. De balans om lekkerder in je vel te zitten, andere keuzes te maken die bij je passen en daardoor een gelukkiger mens te zijn. Hier help ik je graag bij. Je bent van harte welkom.

Drenthe

 

Leggeloo Consult - Meppel

Frances van Dinther

Tel: 06 - 1945 6543

www.Leggelooconsult.nl

Persoonlijk profiel

Na mijn studie Arbeid- en Organisatiesociologie te hebben afgerond, heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in verschillende sectoren in het bedrijfsleven. Als Hoofd P&O, HR consultant en manager van een internationale adviesorganisatie, stond het begeleiden, motiveren en ontwikkelen van medewerkers op de één of andere wijze altijd centraal. Vanuit mijn praktijk in Meppel, coach ik sinds 2003 managers, medewerkers en particulieren in het kader van hun (professionele) ontwikkeling. Centraal in mijn aanpak staat de wisselwerking tussen denken, voelen en doen. Deze drie-eenheid is in mijn optiek onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door het opbouwen van zelfkennis over je eigen unieke denkpatronen en je emoties, ontstaat er ruimte om nieuw gedrag toe te passen.

 

Kleurvol Coaching - Hoogeveen

Janneke Huizeling

Tel: 06 - 2290 6566

www.kleurvolcoaching.nl

Persoonlijk Profiel
Naast mijn werk als HR adviseur, ben ik coach van het platform UJHIJL. Het is een mooie uitdaging om naast de organisatie, waar ik werk, mijzelf breder in te kunnen zetten als zelfstandig ondernemer. Ook als coach is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en scherp te zijn op gebieden waar je energie van krijgt en waar je talenten liggen. 
Als een organisatie wil presteren en zich optimaal wil ontwikkelen, dan kan dat alleen wanneer de medewerkers in hun kracht staan en floreren.  De programma's op ons platform ondersteunen daarbij en laten de medewerker op individueel niveau stappen maken in hun ontwikkeling. Door de programma's krijg je inzicht in jezelf en breng je meer regie, balans en kleur in je leven. Het is geweldig om dit te zien gebeuren en daar een bijdrage aan te mogen leveren.

 

BR Psychologie Coaching Advies - Diever

Bianca Room

06-46608222

www.BRpsychologie.nl

Persoonlijk profiel

Als registerpsycholoog Arbeid en Organisatie, met als nevenrichting klinische psychologie, ligt mijn aandachtsgebied op het snijvlak van werk en mentale gezondheid. Ik heb expertise en medische kennis opgebouwd in het begeleiden van mensen, in het omgaan met stress/burnout, (chronische) pijnklachten, trauma en ongevalsgerelateerde problematiek. Ben je toe aan stilstaan bij jezelf? Ik ben een positief mens en tijdens de training uit zich dat in het meebewegen met jou en het vergroten van je eigen regie en kracht. Mentaal en fysiek gezond oud worden is een persoonlijke ontwikkeling die je elke dag aandacht kan geven. Gelukkig ben je dan nooit uitgeleerd!

Overijssel

 

 

Evolve Advies - Olst

 

Intern coach gemeente Zwolle 

Karin van der Veer

Tel: 06 - 10 55 04 70

www.evolveadvies.nl

Persoonlijk Profiel
"Als je klaar bent met leren, dan ga je dood" Dit zei mijn oma altijd. En zij kon het weten want zij is 105 jaar geworden. Ik help mensen graag bij hun ontwikkeling en de groei om aangesloten te kunnen blijven bij onze steeds sneller veranderende maatschappij. Bij het zichtbaar maken van dingen die in je hoofd spelen en meer in verbinding te staan met je gevoel. Als je dat kunt,  dan word je sterker.  

Ik noem zaken graag bij naam en ben niet bang om de juiste vragen te stellen. Ik heb een dynamische werkstijl en krijg energie als het om organisatieveranderingen en persoonlijke inzichten gaat. Ik heb gestudeerd aan Academie Mens en Arbeid, SIOO en TMA gecertificeerd.

Utrecht


 

Bomen Coaching en Counseling - Utrecht

Els Voorhorst 

Tel: 06 - 49 66 49 17

www.voorhetheleverhaal.nl

Persoonlijk Profiel
Na mijn studie  Algemene Literatuurwetenschap en Theater in Leiden, ben ik werkzaam geweest in  diverse functies, in theater en onderwijs.  Na een postdoctorale opleiding Remediaal Specialist aan de VU was ik enige tijd zorgcoördinator op een scholengemeenschap, hier werden 'mens en verhaal' steeds belangrijker. Sinds 1995 werk ik als coach in mijn eigen praktijk: het verhaal staat hier centraal.  Je bent tenslotte de hoofdpersoon van je eigen verhaal, dat voortdurend met je meegroeit: hoe kun je ook de regisseur worden? Vanuit verschillende invalshoeken,  door woorden en beelden,  die gevoel en verstand verbinden, onderzoeken we samen het hele verhaal. Niet alleen de professionele keuzes bij een loopbaanvraag  maar ook de persoonlijke ontwikkeling die daarmee onlosmakelijk verbonden is.  Inzicht in onderliggende patronen maakt verandering en nieuwe keuzes mogelijk. 

 

Milca Coaching en Loopbaanontwikkeling - Veenendaal

Milca Duetz

Tel: 06-14 62 71 71

www.milca.nl

Persoonlijk profiel

Ruim 20 jaar ben ik bezig met het ontwikkelen van mensen en teams. De rode draad van mijn werk is de groei van mensen en het realiseren van zingeving in leven en werk mogelijk te maken. Na mijn studies Bestuurlijke Informatiekunde en Communicatiewetenschappen, heb ik bij verschillende grote organisaties gewerkt in consultancy, lijnmanagement en personeelsontwikkeling. Sinds mijn certificering als coach, begeleid ik medewerkers, managers en directeuren in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik ben iemand die met veel inlevingsvermogen snel tot de kern komt, ik ben opbouwend en praktisch van aard. In onze samenwerking zul je nieuwe inzichten en verbanden ontdekken, welke je de bewustwording en de kracht geven om te doen wat je werkelijk belangrijk vindt.

Gelderland - Twente


 

Perspectief in Praktijk - Groenlo
Gerard Platter
Tel: 06  20 37 90 30
www.perspectiefinpraktijk.nl
 

Persoonlijk profiel

Ieder traject is een bijzondere ontmoeting, waarbij het in de kern draait om het aanreiken van een nieuw perspectief. Ik reik mensen op verschillende manieren een nieuw perspectief aan. Als psycholoog en coach werk ik met mensen die op een kruispunt komen in hun leven. Door mijn werk als psycholoog binnen Perspectief in Praktijk ontdekken mensen en organisaties  een andere kijk op hun bestaan, vinden ze hun kracht en ontwikkelen ze nieuwe mogelijkheden. Mijn begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke, mensgerichte, authentieke en tegelijkertijd professionele en oplossingsgerichte benadering.

Noord-Holland

 

Connect by Coaching - Amsterdam
Judith Meijer
Tel: 06  4214 0677

Persoonlijk profiel

Wil jij ook beslissingen nemen vanuit je hart? Luisteren naar je gevoel, vol vertrouwen de juiste stappen zetten richting een bewust en positief leven? Ik help je daar graag bij. Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest in HR en Recruitment heb ik besloten het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Sindsdien ben ik mijn carrière gaan vervolgen als trainer en coach. 
Ik ondersteun je in jouw persoonlijke groei. Je wordt je weer bewust van jouw gevoel en je krijgt meer verbinding met jezelf. Beter inzicht in wie je bent, waar je voor staat en welke blokkades er zijn in jouw leven. Op een energiekepersoonlijke, open en directe wijze begeleid ik je verder. De krachtige trainingsprogramma's van ‘Uit je hoofd in je lijf’ staan daarbij centraal. Denken, Voelen en Doen komen weer in balans!’

Brabant

  

Karin Vos Training & Loopbaancoaching - Berghem

Intern coach gemeente Oss

Karin Vos

Tel: 06 - 2684 8425

www.karinvostraining.nl

Persoonlijk profiel

“Als je een baan hebt die bij je past, dan hoef je nooit meer te werken” zei Confucius al. Een wijze waarheid, maar waarom kost werken dan soms zo ontzettend veel energie? Hoe kom je er nou achter welke baan bij je past en wat nu als je een baan hebt waar je in de overlevingsstand staat? Dat voel je terug aan allerlei klachten in je lijf.

Ik sta voor een energieke, trotse, professionele en resultaatgerichte coaching en ik verken graag samen met jou waar het knelt en ook welke koers en welke stappen bij jou passen, zodat je einddoel een stuk dichterbij komt. Ben je nieuwsgierig hoe dit voor jou kan werken? En gun je jezelf deze verkenning? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende intake. 

 

 

Voor de Binnenste Buit - Uden

Intern coach gemeente Uden
Katrien Staelens

Tel: 06 - 1607 2168

www.voordebinnenstebuit.nl

Persoonlijk profiel

Het begeleiden van mensen past mij als een perfect gemaakt kledingstuk, zoveel werd mij duidelijk tijdens de opleiding Gezinswetenschappen. Toch heeft het even geduurd voordat ik mijn weg hierin gevonden heb.  Als coach ga ik voor de verbinding, met mezelf én met de ander. In verbinding ben je congruent en heb je toegang tot alle informatie in je “systeem”. In verbinding merk je waar je energie van krijgt en wat je energie kost.

De programma's van het platform “Uit je hoofd, in je lijf” zijn praktisch en krachtige methoden om meer in verbinding te komen met jezelf. Via de goed uitgebalanceerde oefeningen verandert je focus van je hoofd naar je lijf en krijg je meer verbinding met je gevoelens. Zo ontstaat vanzelf een betere balans tussen denken, voelen en doen. 

 

 

Met Affect - Breda

Laura Kleemans

Tel: 06- 4827 7256

www.metaffect.nl

Persoonlijk profiel

Het is lastig om in deze hectische tijd waarin we continu bloot staat aan diverse prikkels, keuzes te maken die goed voor jezelf zijn. Maar het kan wel. Graag coach ik je om meer balans te krijgen in denken, voelen en handelen. Het is hard werken, maar meer dan de moeite waard! Naast gezondheidswetenschapper ben ik opgeleid tot haptotherapeut, health-manager en stress coach en heb ruime werkervaring opgedaan binnen de arbodienstverlening en het bedrijfsleven. Momenteel werk ik met veel plezier als zelfstandig health manager en coach. Als moeder van een gezin met drie kinderen schakel ik dagelijks tussen carrière en zorgtaken. Hierdoor besef ik telkens weer hoe belangrijk het is om goed te zorgen voor een gezonde balans in je leven. 

 

Intrinsieke motivatie - Boxtel

Mirte Gerritsen

Tel: 06- 4231 2556

www.intrinsiekemotivatie.com

We brengen gemiddeld meer tijd door met onze collega's dan met ons gezin. Toch zegt ieder mens dat privé belangrijker is dan werk. Wat is dan onze drijfveer om dagelijks naar ons werk te gaan?

Wanneer jij merkt dat je geen energie meer uit het werk haalt, neem dan contact op. Want ik kan je leren om geleidelijk weer de coach te worden van jezelf, afstand te creëren om uiteindelijk te kunnen  kiezen wat jij nodig hebt. Samen gaan we ervoor zorgen dat je weer uitdaging vindt in je werk en energie overhoudt voor jezelf, familie, vrienden en hobby’s. Ik help je je de balans en je intrinsieke motivatie te hervinden.

 

Limburg

 

 Horizonte-groep - Echt

Mirjam Hermsen

Tel: 06 - 2225 4310

www.horizonte-groep.nl

Persoonlijk profiel

Ik studeerde Onderwijskunde aan de Universiteit Utrecht en studie- en loopbaanbegeleiding aan de Akademie Mens- Arbeid. Daarna heb ik als trainer  gewerkt voor organisaties uit zowel de profit- als non profit sector. In het Hoger Onderwijs was ik als programmamanager en coach verantwoordelijk voor de ontwikkeling en lancering van een Masteropleiding op het gebied van Leiderschap en Innovatie. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig ondernemer.  

De laatste jaren heb ik met senior managers en hoog opgeleide professionals gewerkt. Hoewel de aanleiding voor een (coach)traject zeer uiteenlopend kan zijn, is de opbrengst van het traject duidelijk: vanuit meer zelfkennis en effectieve zelfreflectie meer grip op jezelf en je omgeving.

 

Sibbel Coaching en Advies - Maastricht
Mirjam Sibbel
Tel: 06 132 555 62
www.sibbel.info

Persoonlijk profiel
Als coach stuur ik er op aan dat intuïtie, zelfsturing en zelfvertrouwen net zo belangrijk worden als ratio en omgevingsfactoren. Het maken van de goede keuzes en het helder krijgen wat die keuzes zijn, is vaak een hele puzzel. Die puzzel maak ik graag met jou.
Sinds 1990 begeleid ik als trainer en als coach mensen in complexe situaties of organisaties. Ik word gezien als iemand die goed kan luisteren en mensen in al hun kwetsbaarheid sterk in hun waarde laat. Dit versnelt hun proces van inzicht en oplossing. Dat vind ik een mooi compliment. 

 

Tan Coaching - Sittard
Shirley Tan
Tel: 06  81 22 27 14
www.zelfinzicht.nu

Persoonlijk profiel

 

Na mijn studie Gezondheidswetenschappen heb ik 10 jaar gewerkt bij Capgemini als IT Consultant. Gedurende mijn loopbaan ontdekte ik pas waar mijn kwaliteiten lagen. Met mijn eigen praktijk TAN Coaching zet ik mijn kwaliteiten in om mensen te ondersteunen in hun persoonlijk ontwikkeltraject. Ik vind het belangrijk om de vrijheid te voelen om mijn eigen keuzes te kunnen maken en de uitdagingen die het leven biedt, aan te gaan. Daar wil ik jou als cliënt ook in ondersteunen. Een waardevol traject waarbij het mogelijk is om via zelfreflectie te komen tot nieuwe inzichten en daadwerkelijke verandering. In een veilige en open sfeer waarin je met aandacht, onbevooroordeeld gehoord kan worden.

Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign