Home Inloggen Probeer nu de GRATIS minitrainingen! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Interesse als coach?

 

Ben je coach, werk je als zelfstandige of ben je coach in een organisatie en heb je interesse om deze training ook aan te bieden vanuit je eigen bedrijf, dan is dat zeker mogelijk!  De opleiding tot coach is bedoeld voor (loopbaan)coaches, begeleiders, trainers en/of psychologen om cliënten te begeleiden in de aanpak van stress aan de hand van een krachtig en beproefd digitaal programma. 

De eerste vier opleidingen tot coach en trainer van dit programma, zijn inmiddels afgerond. Binnenkort starten we wederom met een nieuwe opleiding, waarvoor geïnteresseerde coaches zich vanaf nu kunnen aanmelden.

 

Het programma voor coaches

De opleiding kent een duur van ongeveer 5 maanden en is een zogenaamde blended opleiding. Dat wil zeggen dat je als coach op verschillende manieren interactie hebt met de groep en met de trainer. In de eerste online fase volg je de digitale training zelf als cliënt in een kleine groep met 'collega-coaches', waarbij we gezamenlijk in een speciale Virtual Classroom elke twee weken een module bespreken en verdieping aanbrengen. Zie voor een globale indruk de afbeelding hieronder.


Na het doorlopen van het digitale programma en de online groepsbijeenkomsten in de virtual classroom, vindt er een tweetal 'train-de-trainer bijeenkomsten' in Meppel plaats. Deze fysieke bijeenkomsten hebben tot doel om jou als coach op praktische wijze met het materiaal en met de instrumenten te leren werken. Ook wordt casuïstiek besproken en achtergronden inzichtelijk gemaakt, in het licht van de theorie en doelstelling van het programma. 
In de laatste fase ontvang je persoonlijke supervisie tijdens het begeleiden van je eerste cliënt binnen het programma. Het is de bedoeling dat je met je eerste cliënt start, terwijl je nog in de opleiding zit.
   

 

 

 Hier zie je een fragment van hoe een virtual classroom eruit kan zien: een live videogedeelte, een overzicht van aanwezigen 
en in het midden een oefening waar alle deelnemers tegelijk op kunnen antwoorden.

 

 

De licentiestatus

 

 

Wat krijg je?

Als coach en licentiehouder kun je de ontwikkelde trainingen die aangeboden worden op het platform, zelf geven aan je cliënten of je medewerkers), hetzij in individuele trajecten, hetzij in groepsvorm. Bovendien heb je toegang tot al het ontwikkelde coachmateriaal. Daarnaast krijg je als coach de beschikking over een eigen online database waarin je al jouw cliënten met hun verrichtingen en voortgang kunt volgen. Bovendien kun je aan het einde van ieder traject een persoonlijke rapportage voor je cliënt printen.
En uiteraard word je als coach vermeld op onze gezamenlijke website en kun je met behulp van een eigen intern forum (met eigen logo) communiceren met  je cliënten. 
 

Wat vragen we?
Als licentiehouder van de methode en om gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten die het online coachen en trainen je biedt, dien je tenminste drie digitale trainingscodes per jaar aan te schaffen voor je cliënten. Deze toegangscodes worden in januari van ieder kalenderjaar aan je verstrekt. De overige codes dien je zelf aan te schaffen voor je cliënten in de webshop.

Tenslotte kun je met je collega-coaches deelnemen aan regelmatige online bijeenkomsten in de Virtual Classroom waarin je vragen of onduidelijkheden kunt stellen aan je collega coaches.

 

 

 Voordelen van je licentie
►       Je leert werken met een uniek digitaal programma dat zichzelf inmiddels heeft bewezen
►       Het programma sluit heel gemakkelijk aan bij andere programma's of vormen van coaching
►       Je kunt het programma individueel inzetten als traject, maar ook in groepsvorm als training
►       Vermelding van je naam en gegevens op de website
►       Als coach beschik  je over een eigen 'coach account' op de website met daarin extra coachmateriaal
►       Het coach account geeft je de mogelijkheid om een eigen database van cliënten aan te leggen
►       Je kunt een persoonlijk forum (met logo) opzetten voor de communicatie met je cliënten
►       Je maakt deel uit van een netwerk met collega-coaches die je kunt raadplegen
►       Bij een landelijke dekking gaan we werken aan doorverwijzen van cliënten 

 

 

Heb je interesse in het volgen van de training voor coaches, meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek. Een persoonlijke kennismaking en intake gaat altijd vooraf aan een eventuele deelname. Dit gesprek vormt de basis om de opleiding al dan niet te volgen. Voor meer informatie, mail of bel je naar Frances van Dinther: 06 - 1945 6543.

Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign