Home Inloggen De coach-opleiding 2024 is gestart! Meedoen? Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Interesse als coach? 

 

 

Ben je zelfstandig (loopbaan)coach of werk je als intern coach/trainer in een organisatie of .. heb je de ambitie om dit te gaan doen? Meld je dan aan voor de eerstvolgende opleiding tot licentiehouder van dit unieke ijzersterke programma! De opleiding tot licentiehouder is bedoeld voor (loopbaan)coaches, HR-adviseurs, trainers en/of psychologen die hun deelnemers effectief en doeltreffend willen begeleiden bij gedragsverandering. Ook ervaren coaches hebben gemerkt dat coachen mét een online leeromgeving, de resultaten verdiept.

 

In 2023 zijn er twee opleidingsrondes geweest en de komende opleidingsronde gaat begin 2024 alweer van start, daarvoor kun je je nog steeds aanmelden. Wil jij ook een licentie behalen en werken met een online product dat zichzelf ieder jaar opnieuw bewijst met klinkende cijfers? Meld je dan direct aan, want je kunt nú meedoen tegen zeer gunstige instapvoorwaarden! Eindelijk eens geen dure coachopleiding, maar wél kwaliteit en zeer veel praktische ervaring. Alle aangesloten coaches waarderen de opleiding na afloop met een 9,5!

  

Kwaliteit

 

 

Deze opleiding is officieel erkend door de Vereniging van Erkende Stress- en Burnout coaches. Je kunt na het volgen van onze opleiding, onder voorwaarden lid worden van deze beroepsvereniging.


Een online opleiding in 3 fasen
 

De opleiding kent een duur van ongeveer 5 maanden en bestaat uit 3 fasen. Bovendien wordt het volledig online gegeven met Adobe Connect.

 

In fase 1volg je het online programma 'Aanpak van Stress' zelf als cliënt in een kleine groep met 'collega-coaches', waarbij we gezamenlijk in een Virtual Classroom elke twee weken een module bespreken en verdieping aanbrengen. Zie hiernaast voor een korte indruk.


Hierna bereid je je in fase 2 voor op de trainersdag door het bekijken van tutorials. De tutorials hebben als doel dat je als coach 'boven' de stof komt te staan waardoor je gemakkelijker met het materiaal en met de instrumenten zal werken. De trainersdag is online en staat in teken van de coachpraktijk. Ook  wordt casuïstiek besproken en achtergronden inzichtelijk gemaakt.

 

In fase 3 ga je aan de hand van meerdere persoonlijke supervisiemomenten met de opleider of een senior-collega, zelf een eerste cliënt begeleiden met het programma. Het is de bedoeling dat je met je eerste cliënt start, terwijl je nog in de opleiding zit.

 

Video --> Impressie van een online training
 

Jouw licentiestatus 

Wat ontvang je?

 

Als coach en licentiehouder kun je het online programma zelfstandig geven aan je cliënten of medewerkers, hetzij in individuele trajecten, hetzij in groepsvorm. Per traject schaf je een code aan met flinke korting op de verkoopprijs.


Je beschikt als coach over je eigen online database waarin je al jouw deelnemers kunt volgen. Ook kun je direct communiceren met je eigen deelnemers: via de berichtenservice en via je eigen forum.

 

Met je eigen logo of naam ben je altijd in beeld bij je client in hun trainingsomgeving.


Aan het einde van ieder traject maak je resultaten inzichtelijk door het uitdraaien van een mooie eindrapportage per deelnemer mét jouw LOGO.


Je hebt toegang tot al het ontwikkelde coachmateriaal en promotiemateriaal.

 

Als licentiehouder word je uiteraard met je persoonlijke gegevens vermeld op onze gezamenlijke website.

 

Je kunt werken als stress en burnout coach voor een landelijk coachplatform.

 

Wat zijn de licentievoorwaarden? 


Om mee te doen aan de opleiding brengen wij alleen materiaalkosten á € 500  in rekening (ex btw). Deze kosten bestaan uit artikelen en boeken EN uit 2 online voucher codes 1 permanente code voor jezelf en 1 voor je toekomstige proefclient.  De opleiding zelf (alle lesuren) is verder kosteloos.

 

Na je opleiding ontvang je in januari van ieder kalenderjaar 3 digitale toegangscodes voor je cliënten (met licentiekorting op de verkoopprijs).


De codes verstrek jij weer aan je clienten als onderdeel van het traject dat je met ze doorloopt. Ben je door je codes heen, dan schaf je extra codes met korting aan in de webshop.

 

Als coach van dit platform dien je tenminste 5 jaar bij ons aangesloten te blijven. Je kunt ook voor de optie 3 jaar kiezen, maar dan schaf je de eerste 3 jaar 5 codes per jaar aan.

 

Als aangesloten coach kun je gratis de interne vervolgopleiding Grip op je Gedrag volgen.

 

Je kunt gratis deelnemen aan onze jaarlijkse online  verdiepingen waardoor jouw kwaliteit en ontwikkeling gewaarborgd blijft! (zie impressie onder)

 

Wat zeggen andere coaches? 

Judith | Als Coach aangesloten sinds 2017 Als coach heb ik zelf met veel plezier het digitale trainingsprogramma van UJHIJL doorlopen. Daar heb ik gezamenlijk met een aantal andere coaches in de professionele overzichtelijke en kwalitatieve online class room gewerkt. Een zeer prettige en educatieve ervaring is dit voor mij geweest. Daarnaast heb ik ook uitstekende begeleiding van Frances gekregen. Je kunt enorme stappen met dit programma maken waardoor duurzame verandering bij jezelf plaatsvindt en je bewustzijn in het dagelijkse leven vergroot. Het online trainingsprogramma heeft veel te bieden; alleen al de diversiteit qua inhoud, efficiënte manier van werken en interactieve aanpak. Absoluut een aanrader voor zowel individuele - als groepsbegeleiding.
Viviane | Als coach aangesloten sinds 2022 Ik wilde graag licentie-coach worden omdat ik met deze training een tool in handen zou krijgen zodat mijn cliënten op een gestructureerde manier hun gedrag met succes kunnen veranderen. Nou dat heb ik goed ingeschat. Cliënten blijken gemotiveerd en heel enthousiast. Waarom? Ze zijn enthousiast over de rust die ze vinden in de ‘verplichte’ rustmomenten. De ‘me-time’ waar ze al jaren naar verlangen wordt ineens werkelijkheid. Dit brengt rust, helpt bij het stellen van grenzen en zorgt voor het op gang brengen van een bewustwordingsproces. De reis naar ontdekking van je zelf, je lichaam, je emoties, je behoeftes en verlangens. Zelf heb ik deze training zelf ook doorlopen als onderdeel van de opleiding. Ik ben echt blij dat dit op mijn pad is gekomen. Je gaat echt een laagje dieper en komt tot geheel nieuwe inzichten. Deze aanpak combineer ik moeiteloos met mijn bestaande methodieken.
Masja | Als Coach aangesloten sinds 2022 De afgelopen maanden heb ik zelf als cliënt en als coach de training "Aanpak van stress" gevolgd zodat ik dit programma als coach kan aanbieden en begeleiden. Ik vind het echt een top programma omdat het een heleboel bewezen methodieken combineert op een gestructureerde manier, waardoor het makkelijk te volgen en vol te houden is. De afgelopen jaren heb ik mij in veel dingen verdiept en (online) opleidingen gedaan. Interessant maar ik miste hoe ik alle kennis praktisch kon combineren en integreren in mijn eigen coaching. In deze training komt dat allemaal samen, super combinatie van theorie en praktijk. Alles komt samen en klopt, plus in een prachtig online programma wat in eigen tijd en tempo te volgen is met de coach altijd nabij (online) bereikbaar en toegankelijk.
Milca Duetz | Als Coach aangesloten sinds 2015 In mijn praktijk als loopbaanprofessional zet ik de online training ‘Aanpak van stress’ sinds 6 jaar geregeld in. De online leeromgeving is laagdrempelig en uitnodigend. De training die je als coach krijgt is diepgaand en degelijk. Met behulp van de training ‘Aanpak van stress’ ben je in staat een bredere groep cliënten op een deskundige manier te begeleiden. Mijn ervaring is dat cliënten door de online leeromgeving sneller leren ontspannen, gevoelens van stress leren hanteren, hun gevoelens en drijfveren weer leren ervaren en beperkende gedachtenpatronen leren begrijpen. Ze worden op een positieve manier mee genomen in het (her)ontdekken van gezonde (nacht)rust en emotionele en fysieke balans.
Karin Vos | Als Coach aangesloten sinds 2016 Opleiding Aanpak van Stress voor coaches is erg goed en wordt enthousiast gegeven. Door de vorm van de opleiding, grotendeels online, maak je kennis met het programma zelf en leer je hoe je het in kan zetten, zodat het binnen jouw praktijk past. Je doorloopt alle modules en ervaart wat ‘Aanpak van stress’ jouw coachee kan opleveren. Juist de kandidaten waarbij de loopbaanvraag mede wordt ingegeven door gevoelens van stress, disbalans of wat te denken als er sprake is van een Bore out waarderen deze manier van coaching enorm. Na de afronding van de opleiding heb je toegang tot prachtig coachmateriaal dat continue wordt aangepast, een platform van coaches waar je kunt delen en sparren. Mis je iets dan wordt het opgepakt. Het pakket is toepasbaar voor elke vorm van coaching. Fysiek, online, blended en ook in training of bijvoorbeeld inspiratieworkshops. Een aanrader!
Jet Teerink | Als Coach aangesloten sinds 2020 De opleiding Aanpak van Stress is heel geschikt om mensen te leren voelen. Veel mensen/klanten zitten in hun hoofd en raken hierdoor het contact met zichzelf kwijt. Mijn ervaring is dat als klanten niet weten wat ze willen in werk, waar hun behoeften en drijfveren liggen, het contact met hun lijf en hun gevoel zijn verloren. Deze training zorgt ervoor dat mensen gaan vertragen en daardoor weer gaan voelen, hun gevoelens weer leren kennen, hun gedachtenpatronen gaan begrijpen. De combinatie van begeleiden door persoonlijke gesprekken en een online leeromgeving met naast theorie ook, veel oefenen maken deze training zo aantrekkelijk en onderscheidend. En voor jezelf als coach zijn de modules en oefeningen ook heel waardevol en inzicht gevend. Frances is een zeer deskundige en toegewijde trainer.

Video --> Impressie van een online verdieping
 

Alle voordelen van je licentie

  

Voordelen van de training 
►      Je werkt met een uniek online programma dat zichzelf ieder jaar opnieuw bewijst met keiharde data!

►       Het programma verkoopt makkelijk aan opdrachtgevers, andere coaches hebben dit niet!

►       Je kunt de inlogcodes aanschaffen voor een sterk gereduceerde inkoopprijs

►       De trainingen sluiten gemakkelijk aan bij andere coach-methoden of vormen van coaching
►       Je kunt het programma individueel inzetten als traject, maar ook in groepsvorm als training
►       Als coach beschik  je over een eigen 'coach-account' op de website met daarin zeer veel coachmateriaal
►       Je kunt meekijken met jouw deelnemer in de training, indien hij/zij toestemming geeft

►       De training heeft een intern mailsysteem, zodat je direct in verbinding met je client staat

 

Voordelen van het platform
►       Als licentiehouder kun je je aanmelden als erkend burnout en stress coach bij de VESB

►       Je kunt werken voor 2 coachplatformen met opdrachten op het gebied van stress en burnout
►       Je maakt deel uit van een netwerk met collega-coaches die je kunt raadplegen
►       Vermelding van je naam en gegevens op deze gezamenlijke website
►       Gratis volgen van bijscholing Grip op je gedrag

►       Je kunt gratis meedoen met jaarlijkse online verdiepingen over een actueel coach-thema

►       Je kunt meedoen met onze eigen Intervisiekring vanuit de VESB: Intervisiekring Lichaam en Geest

 

Interesse?
 

Heb je interesse in het volgen van de training voor begeleiders, meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek. Een persoonlijke kennismaking en intake gaat altijd vooraf aan een eventuele deelname. Dit gesprek vormt de basis om de opleiding al dan niet te volgen. Voor meer informatie, MAIL of bel je naar Frances van Dinther: 06 - 1945 6543. Of vul het contactformulier in.