Home Inloggen Eind 2021 start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Interesse als coach? 

 

 

Ben je zelfstandig (loopbaan)coach of werk je als intern coach/trainer in een organisatie of .. heb je de ambitie om dit te gaan doen? Meld je dan aan voor de eerstvolgende opleiding tot licentiehouder van dit unieke ijzersterke programma! De opleiding tot licentiehouder is bedoeld voor (loopbaan)coaches, HR-adviseurs, trainers en/of psychologen die hun deelnemers effectief en doeltreffend willen begeleiden bij gedragsverandering. Ook ervaren coaches hebben gemerkt dat coachen mét een online leeromgeving, de resultaten verdiept.

 

In september 2021 zijn we wederom met een nieuwe opleiding voor coaches gestart, een nieuwe opleidingsronde wordt begin 2022 verwacht, daarvoor kun je je nu al aanmelden. Wil jij ook een licentie behalen en werken met een online product dat zichzelf ieder jaar opnieuw bewijst met klinkende cijfers? Meld je dan direct aan, want je kunt nu meedoen tegen zeer gunstige instapvoorwaarden! Eindelijk eens geen dure coachopleiding, maar wel kwaliteit en ervaring. Alle aangesloten coaches waarderen de opleiding na afloop met een 9,5!

 

 

Noloc geregistreerde opleiding:


Een online opleiding in 3 fasen
 

De opleiding kent een duur van ongeveer 5 maanden en bestaat uit 3 fasen. Bovendien wordt het volledig online gegeven met Adobe Connect.

 

In fase 1volg je het programma 'Aanpak van Stress' zelf als cliënt in een kleine groep met 'collega-coaches', waarbij we gezamenlijk in een Virtual Classroom elke twee weken een module bespreken en verdieping aanbrengen. Zie voor een globale indruk de afbeelding hiernaast.


In fase 2 vindt er een tweetal 'train-de-trainer bijeenkomsten' plaats. Ook deze trainersdagen zijn online en zorgen ervoor dat je als coach 'boven' de stof komt te staan waardoor je gemakkelijker met het materiaal en met de instrumenten zal werken. Ook wordt casuïstiek besproken en achtergronden inzichtelijk gemaakt.

 

In fase 3 kun je een beroep doen op meerdere persoonlijke supervisiemomenten met de opleider, tijdens het begeleiden van je eerste cliënt met het programma. Het is de bedoeling dat je met je eerste cliënt start, terwijl je nog in de opleiding zit.

 

Zo ziet een online classroom van AdobeConnect eruit


 

Hier zie je een fragment van een echte virtual classroom: een live videogedeelte, een overzicht van aanwezigen en diverse chatboxen voor deelnemers.

Jouw licentiestatus 

Wat ontvang je?

 

Als coach en licentiehouder kun je het online programma zelfstandig geven aan je cliënten of medewerkers, hetzij in individuele trajecten, hetzij in groepsvorm.

 

Eenmaal aangesloten als coach, ontvang je een flinke korting op de verkoopprijs.


Je beschikt als coach over je eigen online database waarin je al jouw deelnemers kunt volgen.


Je kunt direct communiceren met je eigen deelnemers: via de berichtenservice en via je eigen forum. Jouw cliënten zien jouw LOGO in hun trainingsomgeving.


Je kunt een mooie gepersonificeerde eindrapportage uitdraaien voor iedere deelnemer met je eigen LOGO.


Je hebt toegang tot al het ontwikkelde coachmateriaal en promotiemateriaal.

 

Als licentiehouder word je uiteraard met je persoonlijke gegevens vermeld op onze gezamenlijke website.

 

Wat vragen we? 


Om mee te doen aan de opleiding brengen wij twee toegangscodes in rekening: 1 permanente code voor jezelf en 1 voor je toekomstige proefclient. Daarnaast schaffen we een hartcoherentie-apparaatje voor je aan en een voorlopig abonnement op meditatie.live. De opleiding zelf is verder kosteloos.

 

Na je opleiding ontvang je in januari van ieder kalenderjaar 3 digitale toegangscodes voor je clienten (met licentiekorting op de verkoopprijs).


De codes verstrek jij weer aan je clienten als onderdeel van het traject dat je met ze doorloopt. Ben je door je codes heen, dan schaf je extra codes met korting aan in de webshop.

 

Als coach van dit platform dien je tenminste 5 jaar bij ons aangesloten te blijven als coach. Je kunt ook voor de optie 3 jaar kiezen, maar dan schaf je de eerste 3 jaar 5 codes per jaar aan.

 

Als aangesloten coach kun je gratis de interne vervolgopleiding Grip op je Gedrag volgen maar dat is geen must.

Gratis Abonnement op Meditatie.live!

 


Na afloop van je opleiding kun je als coach onder voorwaarden in aanmerking komen voor een gratis abonnement op het online platform  www.meditatie.live.


Dit platform verzorgt op iedere werkdag live en online meditaties, die worden gegeven door ervaren meditatie trainers. Wanneer jouw clienten naast het traject ook met regelmaat online ontspannen, zal dit het resultaat alleen maar ten goede komen.

 

Als coach kun je met dit gratis abonnement bovendien aan je eigen balans blijven werken!

Als coach haal je nog meer uit je licentie 

 

 


Alle voordelen van je licentie

 

►       Je werkt met een uniek online programma dat zichzelf ieder jaar opnieuw bewijst met keiharde data!
►       Het programma verkoopt makkelijk aan opdrachtgevers, andere coaches hebben dit niet!

►       Je kunt de inlogcodes aanschaffen voor een sterk gereduceerde inkoopprijs

►       De trainingen sluiten gemakkelijk aan bij andere coach-methoden of vormen van coaching
►       Je kunt het programma individueel inzetten als traject, maar ook in groepsvorm als training
►       Als coach beschik  je over een eigen 'coach-account' op de website met daarin zeer veel coachmateriaal
►       Het coach-account geeft je de mogelijkheid om een eigen database van deelnemers aan te leggen
►       Je kunt meekijken met jouw deelnemer in de training, indien hij/zij toestemming geeft

►       De training heeft een intern mailsysteem, zodat je direct in verbinding met je client staat
►       Je kunt een persoonlijk forum (met logo) opzetten voor de communicatie met je deelnemers
►       Je maakt deel uit van een netwerk met collega-coaches die je kunt raadplegen
►       Vermelding van je naam en gegevens op deze gezamenlijke website
►       Abonnement op het online meditatieplatform Meditatie.live

 

Interesse?
 

Heb je interesse in het volgen van de training voor begeleiders, meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek. Een persoonlijke kennismaking en intake gaat altijd vooraf aan een eventuele deelname. Dit gesprek vormt de basis om de opleiding al dan niet te volgen. Voor meer informatie, MAIL of bel je naar Frances van Dinther: 06 - 1945 6543. Of vul het contactformulier in.