Home Inloggen Probeer nu de GRATIS minitrainingen! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Interesse als coach?

 

Ben je coach, werk je als zelfstandige of ben je coach in een organisatie en heb je interesse om deze training ook aan te bieden vanuit je eigen bedrijf, dan is dat zeker mogelijk!  De opleiding tot coach is bedoeld voor (loopbaan)coaches, begeleiders, trainers en/of psychologen om cliënten te begeleiden in de aanpak van stress aan de hand van een krachtig en beproefd online programma. 

De eerste vier opleidingen tot coach en trainer van dit programma, zijn inmiddels afgerond. Deze maand (oktober 2018) zijn we gestart met een nieuwe groep coaches. Begin 2019 starten we wederom met een nieuwe opleiding voor coaches, de groep begint al vol te raken, maar we hebben nog enkele plekken open. Ben je geïnteresseerd om je licentie te behalen en te werken met een online product dat zichzelf ieder jaar opnieuw bewijst met klinkende cijfers? Meld je dan vanaf nu aan!

 

Het programma voor coaches

De opleiding kent een duur van ongeveer 5 maanden en is een zogenaamde blended opleiding. Dat wil zeggen dat je als coach op verschillende manieren interactie hebt met je eigen groep en met de trainer. In de eerste online fase volg je het programma 'Aanpak van Stress' zelf als cliënt in een kleine groep met 'collega-coaches', waarbij we gezamenlijk in een speciale Virtual Classroom elke twee weken een module bespreken en verdieping aanbrengen. Zie voor een globale indruk de afbeelding hieronder.


Na het doorlopen van het online programma en de online groepsbijeenkomsten in de virtual classroom, vindt er een tweetal 'train-de-trainer bijeenkomsten' in Meppel plaats. Deze fysieke bijeenkomsten hebben tot doel om jou als coach op praktische wijze met het materiaal en met de instrumenten te leren werken. Ook wordt casuïstiek besproken en achtergronden inzichtelijk gemaakt, in het licht van de theorie en doelstelling van het programma. 
In de laatste fase ontvang je persoonlijke supervisie tijdens het begeleiden van je eerste cliënt binnen het programma. Het is de bedoeling dat je met je eerste cliënt start, terwijl je nog in de opleiding zit.
   

 

 

 Hier zie je een fragment van hoe een virtual classroom eruit kan zien: een live videogedeelte, een overzicht van aanwezigen 
en in het midden een oefening waar alle deelnemers tegelijk op kunnen antwoorden.

 

 

De licentiestatus

 

Wat krijg je?

Als coach en licentiehouder kun je de praktische en zeer effectieve online trainingen zelfstandig geven aan je cliënten (of medewerkers), hetzij in individuele trajecten, hetzij in groepsvorm. Daarnaast krijg je als coach de beschikking over een eigen online database waarin je al jouw cliënten met hun verrichtingen en voortgang kunt volgen. Ook kun je met behulp van een eigen intern forum (met eigen logo) communiceren met  je cliënten. En aan het einde van ieder traject, heb je de mogelijkheid om een persoonlijke eindrapportage uit te draaien voor de cliënt, zodat hij of zij de training met een mooi vormgegeven naslagwerk zal beëindigen.

Uiteraard heb je als coach permanent toegang tot je eigen trainingsomgeving, zodat je deze aan opdrachtgevers kunt demonstreren. En bovendien heb je toegang tot al het ontwikkelde coachmateriaal. Tenslotte word je als aangesloten coach met je persoonlijke gegevens vermeld op onze gezamenlijke website.
 

Wat vragen we?
Als licentiehouder van de methode en om gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten die het online coachen en trainen je biedt, dien je tenminste drie digitale trainingscodes per jaar aan te schaffen voor je cliënten. Deze toegangscodes worden in januari van ieder kalenderjaar aan je verstrekt en gefaktureerd. Wanneer je deze codes hebt gebruikt voor je cliënten, dan kun je later in dat jaar zelf nieuwe codes voor volgende trajecten aanschaffen in de webshop.

Als groep organiseren we met regelmaat online bijeenkomsten in de Virtual Classroom waarin ofwel de vervolgtraining Grip op je Gedrag wordt doorlopen of waarin je vragen of onduidelijkheden kunt stellen aan je collega coaches.

 

 

 Voordelen van je licentie
►       Je leert werken met een uniek digitaal programma dat zichzelf ieder jaar bewijst met harde data!
►       Het programma sluit heel gemakkelijk aan bij andere coach-methoden of vormen van coaching
►       Je kunt het programma individueel inzetten als traject, maar ook in groepsvorm als training
►       Vermelding van je naam en gegevens op de website
►       Als coach beschik  je over een eigen 'coach account' op de website met daarin extra coachmateriaal
►       Het coach account geeft je de mogelijkheid om een eigen database van cliënten aan te leggen
►       Je kunt meekijken met je cliënt in de training, indien hij/zij toestemming geeft
►       Je kunt een persoonlijk forum (met logo) opzetten voor de communicatie met je cliënten
►       Je maakt deel uit van een netwerk met collega-coaches die je kunt raadplegen
►       Bij een landelijke dekking gaan we werken aan doorverwijzen van cliënten 

 

 

Heb je interesse in het volgen van de training voor coaches, meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek. Een persoonlijke kennismaking en intake gaat altijd vooraf aan een eventuele deelname. Dit gesprek vormt de basis om de opleiding al dan niet te volgen. Voor meer informatie, mail of bel je naar Frances van Dinther: 06 - 1945 6543.

Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign