Home Inloggen Binnenkort start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Interesse als coach? 

 

 

Ben je zelfstandig coach of werk je als intern coach/trainer in een organisatie of .. heb je de ambitie om dit te gaan doen? Meld je dan aan voor de eerstvolgende opleiding tot licentiehouder van dit unieke ijzersterke programma! De opleiding tot licentiehouder is bedoeld voor (loopbaan)coaches, HR-adviseurs, trainers en/of psychologen die hun deelnemers effectief en doeltreffend willen begeleiden bij gedragsverandering.

In juni 2019 starten we wederom met een nieuwe opleiding voor coaches, de groep begint al vol te raken, maar we hebben nog enkele plekken open. Wil jij ook een licentie behalen en werken met een online product dat zichzelf ieder jaar opnieuw bewijst met klinkende cijfers? Meld je dan direct aan, want je kunt nu meedoen tegen zeer gunstige instapvoorwaarden!

 

Een online opleiding in 3 fasen

De opleiding kent een duur van ongeveer 3-4 maanden en bestaat uit 3 fasen. Bovendien wordt het volledig online gegeven. In fase 1 volg je het programma 'Aanpak van Stress' zelf als cliënt in een kleine groep met 'collega-coaches', waarbij we gezamenlijk in een Virtual Classroom elke twee weken een module bespreken en verdieping aanbrengen. Zie voor een globale indruk de afbeelding hieronder.


In fase 2 vindt er een tweetal 'train-de-trainer bijeenkomsten' plaats. Ook deze trainersdagen zijn online en zorgen ervoor dat je als coach 'boven' de stof komt te staan waardoor je gemakkelijker met het materiaal en met de instrumenten zal werken. Ook wordt casuïstiek besproken en achtergronden inzichtelijk gemaakt.

 

In de 3e fase kun je een beroep doen op enkele persoonlijke supervisiemomenten met de opleider, tijdens het begeleiden van je eerste cliënt met het programma. Het is de bedoeling dat je met je eerste cliënt start, terwijl je nog in de opleiding zit.
   

 

 

 Hier zie je een fragment van hoe een virtual classroom eruit kan zien: een live videogedeelte, een overzicht van aanwezigen 
en in het midden een oefening waar alle deelnemers tegelijk op kunnen antwoorden.

 

 

De licentiestatus

 

Wat krijg je?

Als coach en licentiehouder kun je het online programma zelfstandig geven aan je cliënten of medewerkers, hetzij in individuele trajecten, hetzij in groepsvorm. Daarnaast krijg je als coach de beschikking over een eigen online database waarin je al jouw deelnemers met hun verrichtingen en voortgang als begeleider kunt volgen. Ook kun je binnen het programma direct communiceren met je eigen deelnemers, hetzij via de berichtenservice, hetzij via je eigen beschermde forum. En aan het einde van ieder traject, heb je de mogelijkheid om een persoonlijke eindrapportage uit te draaien voor iedere deelnemer, wat  als mooi vormgegeven naslagwerk kan dienen.

Uiteraard heb je als coach permanent toegang tot je eigen trainingsomgeving, zodat je deze te allen tijde aan opdrachtgevers kunt demonstreren. Bovendien heb je toegang tot het ontwikkelde coachmateriaal. Tenslotte word je als licentiehouder met je persoonlijke gegevens vermeld op onze gezamenlijke website.

 

Wat vragen we?
Als licentiehouder van de methode en om gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten die het online coachen en trainen je biedt, dien je tenminste drie digitale trainingscodes per jaar aan te schaffen voor je cliënten. Deze toegangscodes worden in januari van ieder kalenderjaar aan je verstrekt en gefaktureerd. Wanneer je deze codes hebt gebruikt voor je cliënten, dan kun je later in dat jaar zelf nieuwe codes voor volgende trajecten aanschaffen in de webshop.

Als groep organiseren we met regelmaat online bijeenkomsten in de Virtual Classroom waarin ofwel de vervolgtraining Grip op je Gedrag wordt doorlopen of waarin je vragen of onduidelijkheden kunt stellen aan je collega coaches.

 

 

 Voordelen van je licentie
►       Je werkt met een uniek online programma dat zichzelf ieder jaar opnieuw bewijst met keiharde data!
►       Het programma sluit heel gemakkelijk aan bij andere coach-methoden of vormen van coaching
►       Je kunt het programma individueel inzetten als traject, maar ook in groepsvorm als training
►       Als coach beschik  je over een eigen 'coach-account' op de website met daarin extra coachmateriaal
►       Het coach-account geeft je de mogelijkheid om een eigen database van deelnemers aan te leggen
►       Je kunt meekijken met jouw deelnemer in de training, indien hij/zij toestemming geeft
►       Je kunt een persoonlijk forum (met logo) opzetten voor de communicatie met je deelnemers
►       Je maakt deel uit van een netwerk met collega-coaches die je kunt raadplegen
►       Vermelding van je naam en gegevens op deze gezamenlijke website
►       In sommige delen van het land verwijzen we nieuwe opdrachten al door naar aangesloten coaches! 

 

 

Interesse?

Heb je interesse in het volgen van de training voor begeleiders, meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek. Een persoonlijke kennismaking en intake gaat altijd vooraf aan een eventuele deelname. Dit gesprek vormt de basis om de opleiding al dan niet te volgen. Voor meer informatie, mail of bel je naar Frances van Dinther: 06 - 1945 6543.

Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign