Home Inloggen Binnenkort start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

Als het denken niet meer stoppen kan..

 

  

 

 

  

Kom uit je hoofd!   

Welkom!

 

We moeten zoveel van onszelf vandaag de dag: stress, werkdruk en een volle agenda eisen hun tol en zorgen ervoor dat je gaat jagen en piekeren in plaats van aan jezelf te denken. Terwijl als je rust ervaart, weet je dat je meer ontspannen kunt reageren op je omgeving. Je kunt dan meer genieten van de alledaagse dingen in het  leven. Klinkt logisch en simpel nietwaar? Maar hoe doe je dat?

 

Wat doorgaans minder effect zal hebben is het voeren van enkel gesprekken met een coach of begeleider. Natuurlijk geeft dat even opluchting, maar wij kunnen ons voorstellen dat je een grondig resultaat wilt én een resultaat dat blijvend is. Lees even verder op deze site, want wij kunnen je helpen om stress écht anders en ook duurzaam aan te pakken. En wij maken een succesvolle combi tussen live, online en fysiek!

 

 

Wat zijn onze 3 vaste onderdelen?

 

Onze trajecten bestaan niet alleen uit gesprekken of een training. We hebben er twee andere onderdelen aan toegevoegd die het verschil maken. Op deze manier zul je snel het effect merken en zal je resultaat duurzaam zijn!

 

Ons antwoord op (werk)stress

 

Ieder jaar wordt er in november volop aandacht besteed aan de week van de werkstress. En wat blijkt? Elk jaar kost dit meer geld! Wij kunnen het tij voor werkgevers blijvend keren.

 

 

 

 

1. Online training

 

  

 

  

  

2. directe coaching 

  

 

 

   3. live ontspannen!

 

 

  

Dit zeggen onze klanten

 

 

We maken de combi met live mediteren 

 

 


Artikelen en folder

Combi met loopbaantraject


Artikel UJHIJL in LoopbaanVisie 

 
 

 

Dit programma + ZKM


Artikel UJHIJL in ZKM Magazine 

 

 

Download folder 2021

Onze flyer wordt elk jaar vernieuwd.

  


Blog en social media

De loopbaanprofessional goed toegerust als stresscoach23 juni 2021 | Willemien van den Tol

Steeds vaker worden wij als loopbaanprofessional geconfronteerd met zaken die niet direct over de loopbaan van de klant gaan, maar veelal met vitaliteit en stress te maken hebben. Omdat stress een goede loopbaankeuze in de weg staat, kan het een goed idee zijn om onze focus te verbreden en vitaliteit en de aanpak van stress in ons aanbod op te nemen. Willemien van den Tol deelt in deze blog haar ervaringen met ontwikkeltrajecten waarin stress een rol speelt. En welke tool zij inzet wan

... lees verder

Meer artikelen

Volg ons Instagram!

Zin in een regelmatige portie inspiratie? Volg ons dan op Instagram!          

 

 

LinkedIN pagina

Actuele aankondigingen of tips via onze LinkedIN bedrijfspagina!