Home Inloggen De coach-opleiding 2024 is gestart! Meedoen? Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Basistraining Aanpak van stress

 

 

Piekeren, tobben, in je hoofd zitten, vastlopen, het zijn allemaal kenmerken van onze steeds maar drukker en sneller wordende maatschappij. Ons hoofd draait overuren om alles bij te kunnen houden, met op den duur alle gevolgen van dien: stress, vermoeidheid, spanning, onzekerheid, lichamelijke (pijn)klachten. 

 

Onze maatschappij kenmerkt zich door een overwaardering van de geest; of het nu ging om je leerprestaties op school, de wijze waarop je jezelf uitdrukt of verwoord, de examens die je hebt afgelegd of hoe je presteert op je werk, het is overwegend het product van ons brein. En hoewel onze ratio enorm belangrijk is om te kunnen overleven, vragen we vandaag de dag teveel van ons brein, met alle gevolgen van dien. Veel mensen ervaren stress omdat ze niet meer in staat zijn om hun 'denken' UIT te zetten! Maar wat kun je daar aan doen?

Denken en voelen in balans

 

 

Als je kijkt naar mensen die lekker in hun vel zitten en het leven goed aan kunnen, dan is er sprake van een balans tussen denken en voelen. Beide aspecten zijn even belangrijk.

 

En omdat in onze maatschappij vooral het denken wordt aangesproken, komt het voelen bij velen van ons in de knel. Vraag is: hoe kunnen we het voelen weer AAN zetten?

 

Met behulp van diverse oefeningen, opdrachten, theorie en filmpjes, gaan we je helpen om je mentale fitheid te versterken door je lichaamsbewustzijn te vergoten. En zodra je lichaamssignalen herkent, kun je direct ingrijpen.

 

Wij zijn ervan overtuigd: als je de balans tussen denken en voelen weet te vinden, dan zul je meer rust, kracht en eigenwaarde gaan ervaren.

Dit zeggen onze oud-deelnemers

 

 

Jaap | Medewerker Onderwijs Ik kan de Aanpak van Stress training aanraden aan iedereen die het gevoel heeft op slot te zitten of vast te lopen in frustraties en die de durf heeft om zichzelf eens kritisch onder de loep te nemen. Ik heb weer energie en ik kan weer genieten. Ik kan mezelf in het moment brengen en een kop koffie zetten met een vakantiegevoel. Hernieuwd genieten van mijn kinderen. etc. Dat geeft zoveel geluk en energie terug die ik uit het oog was verloren, dat ik zou willen dat ik deze training eerder had gedaan.
Jaap | Mdw Onderwijs Deelnemer - werkzaam in het onderwijs Ik kan deze training aanraden aan iedereen die het gevoel heeft op slot te zitten of vast te lopen in frustraties en die de durf heeft om zichzelf eens kritisch onder de loep te nemen. Ik heb weer energie. Ik kan nu weer genieten. Ik kan mezelf in het moment brengen en een kop koffie zetten met een vakantiegevoel. Hernieuwd genieten van mijn kinderen. etc. Dat geeft zoveel geluk en energie terug die ik uit het oog was verloren dat ik zou willen dat ik deze training eerder had gedaan.

0nze unieke Aanpak van stress training

 

 

 Hier zie je wat er in de training aan bod komt. Zelf ervaren? Bestel een gratis mini-training in de webshop!
 

Ben je op zoek naar een coach?

 

 

We zitten in heel Nederland en we blijven jaarlijks groeien. Als jij coach bent, klik dan hier.

 

Wat is het resultaat?

 

 

In het programma Aanpak van stress zul je stap- voor-stap leren om je emoties weer bewust te voelen en te managen. Denken en voelen komen weer in balans, je mentale fitheid wordt versterkt, ook voor de toekomst! We zetten een unieke combinatie van technieken in om dit te bereiken.

 

Na het volgen van het programma zul je in staat zijn om:

 


►      blijvend een basis RUST bij jezelf te ervaren!
►      je lichaam te leren kennen als 'verklikker' van informatie
►      spanning te doorbreken en ontspanning te creëren 
►      uit te gaan van je eigen behoeften en wensen 

►      meer vertrouwen, kracht en eigenwaarde te ervaren

 

Sinds 2014 worden onze resultaten ook echt gemeten. Inmiddels hebben een kleine 1000 mensen de training gevolgd! De resultaten van vorig jaar zie je hiernaast.

De resultaten van vorig jaar