Home Inloggen Begin 2023 start onze top-opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Basistraining Aanpak van stress

 

 

Piekeren, tobben, in je hoofd zitten, vastlopen, het zijn allemaal kenmerken van onze steeds maar drukker en sneller wordende maatschappij. Ons hoofd draait overuren om alles bij te kunnen houden, met op den duur alle gevolgen van dien: stress, vermoeidheid, spanning, onzekerheid, lichamelijke (pijn)klachten. 

 

En als je goed kijkt naar onze maatschappij dan zie je dat deze zich kenmerkt zich door een overwaardering van de geest, of het nu ging om je leerprestaties op school, de wijze waarop je jezelf uitdrukt of verwoord, de examens die je hebt afgelegd of hoe je presteert op je werk, het is overwegend het product van ons brein. En hoewel onze ratio enorm belangrijk is om te kunnen overleven, vragen we vandaag de dag teveel van ons brein, met alle gevolgen van dien. Veel mensen ervaren stress omdat ze niet meer in staat zijn om hun 'denken' UIT te zetten! Maar wat kun je daar aan doen?

Gratis mini-training voor Noloc deelnemers

 

In het kader van het Noloc Workshop Festival op 29 september kunnen alle deelnemers die meer willen weten over stress een gratis voorpoefje van deze training krijgen. 

 

Je krijgt daarmee een goede  indruk van de opzet en de structuur van de training Aanpak van Stress, die deelnemers in 6 stappen helpt om stress om te buigen in balans. Deze training wordt sinds 2012 met succes ingezet bij organisaties en particulieren en laat al jaren achtereen ijzersterke resultaten zien!

 

Zo ontvang je jouw gratis code

 

Om jouw gratis inlogcode te ontvangen, stuur je een mailtje naar: info@uitjehoofd-injelijf.nl ov.v. GRATIS stresstraining. Je krijgt dan direct een digitale inlogcode toegestuurd die je kunt verzilveren. 

 

Als je vragen hebt over deze training of als je interesse hebt om deze succesvolle en bewezen training, als loopbaancoach ook te geven aan jouw cliënten, geef dit dan aan in je mail. We zullen dan z.s.m. contact met je opnemen!

Denken en voelen in balans

 

Als je kijkt naar mensen die lekker in hun vel zitten en het leven goed aan kunnen, dan is er sprake van een balans tussen denken en voelen. Beide aspecten zijn even belangrijk.

 

En omdat in onze maatschappij vooral het denken wordt aangesproken, komt het voelen bij velen van ons in de knel. Vraag is: hoe kunnen we het voelen weer AAN zetten?

 

Met behulp van diverse oefeningen, opdrachten, theorie en filmpjes, gaan we je helpen om weer te gaan voelen door je lichaamsbewustzijn te vergoten.

 

Vanuit de gedachte: je lichaam liegt niet, zul je leren om bij jezelf te herkennen wat er speelt. En zodra je lichaamssignalen herkent, kun je direct ingrijpen.

 

Wij zijn ervan overtuigd: als je de balans tussen denken en voelen weet te vinden, dan zul je meer rust, kracht en eigenwaarde gaan ervaren.

0nze unieke Aanpak van stress training

 
 

Wat is het resultaat?

 

In het programma Aanpak van stress zul je stap- voor-stap leren om je emoties weer bewust te voelen en te managen. We zetten een unieke combinatie van technieken in om dit te bereiken.

 

Na het volgen van het programma zul je in staat zijn om:

 


►      blijvend een basis RUST bij jezelf te ervaren!
►      je lichaam te leren kennen als 'verklikker' van informatie
►      spanning te doorbreken en ontspanning te creëren 
►      uit te gaan van je eigen behoeften en wensen 

►      meer vertrouwen, kracht en eigenwaarde te ervaren

Start direct met deze training!


 

Ik start deze training met een coach

Het beste resultaat behaal je samen met een coach. Tijdens elke module heb je een individueel gesprek en lrijg je feedback op je vorderingen. Ook zal de coach je tussentijds beoordelen en wijzen op zaken die je zelf niet ziet.  De coach zal vooraf een offerte op maat voor je maken. NEEM CONTACT OP MET EEN COACH

 

 

Ik start deze training alleen

Ook als je geen (financiële) mogelijkheid hebt om een coach in te schakelen, kun je profiteren van dit sterke traject. Het vraagt echter wel de nodige discipline om alles af te ronden en de resultaten te behalen. KLIK HIER VOOR DE WEBSHOP