Home Inloggen Begin mei start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Welke trainingsvorm kies je? 

 

 

Beide trainingen van het platform ‘Uit je hoofd, in je lijf’ zijn zeer laagdrempelig en gemakkelijk te volgen vanuit je luie stoel. Afhankelijk van de problematiek die je ervaart en je voorkeur, kun je niet alleen kiezen uit twee trainingen, maar ook uit diverse begeleidingsvormen.

  

 

Individuele coaching

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding en werk je graag in een één-op-één situatie aan je ontwikkeling? Kies dan voor Individuele coaching.  Het programma doorloop je samen met een ervaren coach, waarbij je de mogelijkheid hebt om uitgebreid stil te staan bij de aangeboden stof in relatie tot jouw persoonlijke omstandigheden. Samen met de coach kies je voor een duur en intensiteit van het traject dat aan jouw behoefte voldoet. 

 

 

Online begeleiding in een groep

Bestaand onderzoek laat zien dat online zelfhulp, dat wil zeggen via internet, heel effectief is bij de aanpak van problemen. Het programma 'Uit je hoofd, in je lijf' is bij uitstek geschikt om met behulp van het internet te doorlopen. En daarbij heb je de mogelijkheid om vanuit je eigen huiskamer, maar wel mét een coach in een virtual classroom begeleid te worden in de training. Spreekt deze vorm je aan, meld je dan aan voor de online begeleiding.  Deze variant van de training vindt plaats met een kleine groep mede-cursisten, die allemaal tegelijkertijd in een speciale online trainingsruimte op afstand worden begeleid.

 

 

Volledig digitale training  (zonder coach)

De trainingen zijn allebei geschikt om met behulp van het internet, op geheel zelfstandige wijze te doorlopen. Als je kiest voor enkel een inlogcode, besef dat er dan geen enkel direct contact met een coach plaatsvindt. Als hier je voorkeur naar uit gaat, dan hoef je alleen een van de inlogcodes in de webshop aan te schaffen. Na betaling ontvang je direct een persoonlijke toegangscode en kun je het volledige programma via instructiefilmpjes en oefeningen volgen via internet.

 

 

Bedrijven

De trainingen zijn uitermate geschikt om aan een groep medewerkers aan te bieden. Dat kan via een groepstraining op locatie, waarbij het programma in enkele dagdelen wordt doorlopen. Ook is het voor werkgevers mogelijk om een groep medewerkers toegang tot de digitale training te verschaffen en tegelijkertijd verdieping aan te brengen middels intervisiegesprekken met de groep. Als de voorkeur hier naar uit gaat, kies dan voor het bedrijvenprogramma.

 

 

Belangrijke voorwaarde

Welke training of begeleidingsvorm je ook kiest, je zult dagelijks bezig zijn met de aangeboden stof. Dit betekent dat je best een behoorlijke inspanning moet leveren om dagelijks te oefenen. Als je deze discipline echter weet op te brengen, zul je heel veel uit de programma's kunnen halen en daarmee je leven een andere wending gaan geven!

 

Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign