Home Inloggen Dit najaar start weer een nieuwe coach-opleiding! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 


Werknemers

 

 

Iedereen ervaart wel eens een dipje of een mindere plezierige periode in zijn of haar leven. 's Nachts wakker liggen vanwege het werk, geen beslissing kunnen nemen over iets, geleefd worden door de drukte van alledag of die vervelende opmerkingen van je vriend(in) niet los kunnen laten... Het voorgaande klinkt je vast wel bekend in de oren.  Maar wat nu als je hoofd continu vol zit met gedachten en je niet meer weet wat het is om een 'leeg' hoofd te hebben?  Wat, als je altijd maar door holt en nauwelijks meer weet wat je eigen wensen en behoeften zijn? 

 

Tja, zo ben ik nu eenmaal’, zul je misschien denken. Dit argument is iets wat wij vaker horen, altijd in de trant van ‘Ik wil er dolgraag vanaf, maar ik heb al zoveel geprobeerd en dit is kennelijk wie ik ben en hoe mijn situatie nu is.’  Graag willen wij het tegendeel laten zien, want je hebt veel meer te zeggen over hoe jij je voelt dan je nu denkt! Iedere dag helpen wij tientallen mensen die in hetzelfde schuitje zitten als jij. En écht waar, we kunnen jouw gevoel, jouw beleving van een situatie volledig veranderen! Je zult weer rust ervaren, in je hoofd en in je lijf. Je zult het prettiger hebben met jezelf en je omgeving. En je zult het leven weer meer gaan waarderen! Als je dat ook wilt bereiken, lees dan even door.

 

 

Wij beloven verandering als je meedoet

Er is een kant en klaar programma beschikbaar op dit platform waar inmiddels 30 coaches in Nederland mee werken. De trainingen hebben zich inmiddels al diverse jaren in de praktijk bewezen en het goede nieuws is: je kunt er direct mee aan de slag. Als jij dit programma samen met een coach volgt, dan beloven wij dat jij weer rust zult ervaren in je leven. 

 

Maar we hebben geen toverstafje waarmee we in één keer onze beloftes waar kunnen maken. We hebben jou nodig om de verandering stap voor stap te realiseren. Hoe dit eruit ziet en wat jouw rol hierin wordt, leggen we je uit.

Download folder 2020

 

 

In onze flyer staat precies beschreven wat je kunt verwachten. Hij is te downloaden en te printen.

  


Wat doen wij anders dan 'gewone coaches'?

 

 

Veranderen van gedrag is niet eenvoudig, zeker niet wanneer je dit gedrag al tientallen jaren laat zien. Wil jij het nu eens werkelijk ánders gaan doen, dan zul je iedere dag kleine stappen moeten zetten.

 

Dagelijks horen wij verhalen van mensen die al verschillende trajecten hebben doorlopen bij coaches, psychologen of andere behandelaars. En gelukkig levert dit vaak de nodige inzichten op, maar helaas: inzichten alleen zullen geen gedragsverandering tot stand brengen! Nieuw gedrag ontwikkelen vraagt namelijk veel meer van iemand, dan enkel gesprekken voeren.

 

En dat is de reden dat wij -naast directe begeleiding van de coach- altijd werken met een online leeromgeving en daar voegen wij ook een online ontspanningsomgeving aan toe. Hierop kun je dagelijks inloggen om aan verandering te werken. Wees gerust, je zult van ons geen bergen huiswerk krijgen, maar we vragen je wel om dagelijks een half uur tijd vrij te maken. Alleen op deze manier zul je resultaten boeken die blijvend zijn.

 

 Onze filosofie?

 

Coachgesprekken + Online leeromgeving + Online ontspannen = duurzaam veranderen

 

 

Onze aanpak in het kort

 

Het online programma bestaat uit zes haalbare stappen die je in eigen tempo kunt doorlopen. Dit geldt voor zowel de Aanpak van stress training en de Grip op je gedrag training. De coaches bieden naast deze leeromgeving, ook een abonnement aan op het online platform Meditatie.live, wat wij zien als sportschool voor de mind.

 

In beide trainingen wordt ‘leren’ op diverse niveaus aangesproken: visueel door film, auditief door mp3-bestanden, tekstueel door theorie en ervaren door de opdrachten.

 

Verschillende technieken worden samen ingezet om het denken en voelen steeds meer te integreren: ademhaling, hartcoherentie, ontspanningsoefeningen, meditatie/yoga en observatie-opdrachten.

 

Omdat de trainingen online zijn, kun je overal inloggen en werken aan verandering en aan ontspanning, 24/7! 

 

Na afloop van de training maken we inzichtelijk wat je scores aan het begin waren en hoe je er nu voor staat. Bovendien werk je aan een actieplan en wordt alles in een mooi einddocument geprint, wat je als naslagwerk kunt gebruiken voor de toekomst.

 

 

 

Dit zeggen onze klanten

 

 

Jaap | Medewerker Onderwijs Ik kan de Aanpak van Stress training aanraden aan iedereen die het gevoel heeft op slot te zitten of vast te lopen in frustraties en die de durf heeft om zichzelf eens kritisch onder de loep te nemen. Ik heb weer energie en ik kan weer genieten. Ik kan mezelf in het moment brengen en een kop koffie zetten met een vakantiegevoel. Hernieuwd genieten van mijn kinderen. etc. Dat geeft zoveel geluk en energie terug die ik uit het oog was verloren, dat ik zou willen dat ik deze training eerder had gedaan.
Jaap | Mdw Onderwijs Deelnemer - werkzaam in het onderwijs Ik kan deze training aanraden aan iedereen die het gevoel heeft op slot te zitten of vast te lopen in frustraties en die de durf heeft om zichzelf eens kritisch onder de loep te nemen. Ik heb weer energie. Ik kan nu weer genieten. Ik kan mezelf in het moment brengen en een kop koffie zetten met een vakantiegevoel. Hernieuwd genieten van mijn kinderen. etc. Dat geeft zoveel geluk en energie terug die ik uit het oog was verloren dat ik zou willen dat ik deze training eerder had gedaan.