Home Inloggen Binnenkort start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 
 

Volledig digitale training

 

 

De mogelijkheden van het internet die bij deze trainingen worden ingezet, geeft veel mensen de vrijheid om lekker vanuit huis, toch begeleiding te ontvangen en in eigen tempo te werken aan ontwikkeling van jezelf.

Als dit je aanspreekt en je wilt graag volledig zelfstandig aan de slag, dan is deze digitale variant van het platform 'Uit je hoofd, in je lijf' geschikt voor jou! Je hebt de mogelijkheid om de training van je keuze zonder tussenkomst van een coach, via het internet te volgen. Dat betekent nog meer persoonlijke vrijheid, want je kunt het programma op elk gewenst moment starten.

 

 

Hoe werkt de digitale begeleiding?

Als je kiest voor de digitale variant, kies je voor een trainingsvorm zonder persoonlijk contact met een coach. Je kunt echter wel van al het lesmateriaal en de oefeningen gebruik maken. Het programma wordt via internet doorlopen, waarbij je elke week de stof krijgt aangeboden via instructievideo's van de coach, audiomateriaal en teksten.

 

Na aanmelding en betaling, ontvang je een persoonlijke toegangscode waarmee je zelf kunt inloggen op je computer. Aan de hand van wekelijkse instructiefilms kun je het gehele programma zelfstandig volgen en uitwerken in je eigen tempo. De audio-oefeningen kunnen per module worden gedownload en de theorie en opdrachten zijn eveneens te printen.

 

Zo heb je alle vrijheid om de training te volgen waar en wanneer je maar wilt! Je kunt werken aan opdrachten vanuit huis, op je werk, in de trein of op elke andere plek, het gaat erom dat het jou goed uitkomt. Ook het tempo waarin je de training doorloopt kies je zelf. Wil je een onderwerp of trainingsweek wat langer op je in laten werken, dan is dat geen enkel probleem. Ook is het mogelijk om onderdelen uit de training opnieuw in te zien, af te spelen of te doorlopen. Kortom: jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je de training doorloopt!

 

 

Individuele coaching blijft beschikbaar!

En mocht blijken dat je tijdens de training behoefte hebt aan verdieping of extra begeleiding, dan is het goed om te weten dat persoonlijke begeleiding binnen handbereik is. Het is voor iedere deelnemer altijd mogelijk mogelijk om het programma uit te breiden met een of meerdere strippenkaarten, bestaande uit 3 individuele coachingsgesprekken per strippenkaart. 

Deze extra individuele coachingsgesprekken kunnen naar eigen voorkeur en in overleg met de coach worden benut. Het is bijvoorbeeld mogelijk om na sommige modules verdieping aan te brengen in de vorm van een individueel gesprek, waarin de observaties/oefeningen van afgelopen week worden geëvalueerd en reflectie wordt gestimuleerd. Ook is het mogelijk om de digitale training tijdelijk te onderbreken en over te schakelen op individuele coaching mocht je daar behoefte aan hebben. 

 

 

Voordelen van digitale begeleiding op een rij

 

 

►       Je neemt actief deel aan je eigen veranderproces
►       Veel persoonlijke vrijheid: werken aan je ontwikkeling waar en wanneer je maar wilt!
►       Goed inpasbaar in je eigen routine of werkschema
►       Uitleg van de theorie en de oefeningen kun je diverse keren bekijken
►       Je kunt op élk gewenst moment of tijdstip starten
►       Geen reistijd, geen reiskosten en relatief lage prijs 
►       Extra begeleiding door een coach is altijd beschikbaar