Home Inloggen De coach-opleiding 2024 is gestart! Meedoen? Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

Als het denken niet meer stoppen kan..

 

  

 

 

  

Kom uit je hoofd!   

Welkom!

 

We moeten zoveel van onszelf vandaag de dag: stress, werkdruk en een volle agenda eisen hun tol en zorgen ervoor dat je gaat jagen en piekeren in plaats van aan jezelf te denken. Terwijl als je rust ervaart, kun je veel meer ontspannen reageren op je omgeving. Ook kun je dan meer genieten van de alledaagse dingen in het  leven. Klinkt logisch en simpel nietwaar? Maar hoe doe je dat?

 

Wat doorgaans minder effect zal hebben is het voeren van enkel gesprekken met een coach of begeleider. Natuurlijk geeft dat even opluchting, maar als je écht blijvend anders in het leven wil staan, dan betekent dit simpelweg dat je meer moet doen om te veranderen. Lees even verder op deze site, want wij kunnen je helpen om stress écht anders en ook duurzaam aan te pakken. Dat doen we door gesprekken te combineren met een online leeromgeving waarin je alles kunt trainen!

 

 

Wij stellen ons graag aan je voor!

 

Elk traject dat wordt afgelegd is een samenspel tussen cliënt en coach. Van ons mag je verwachten dat we gaan voor het beste resultaat. Dat betekent niet alleen praten, maar ook VOELEN en DOEN!
 

Ons antwoord op (werk)stress

 

Ieder jaar wordt er in november volop aandacht besteed aan de week van de werkstress. En wat blijkt? Elk jaar gaan de kosten van mentaal verzuim omhoog! Wij kunnen het tij voor werkgevers blijvend keren.

 

 

 

 

Online training

 

  

 

  

  

+ directe coaching 

  

 

 

   = duurzaam resultaat!

 

 

  

Dit zeggen onze oud-deelnemers

 

 

Jaap | Medewerker Onderwijs Ik kan de Aanpak van Stress training aanraden aan iedereen die het gevoel heeft op slot te zitten of vast te lopen in frustraties en die de durf heeft om zichzelf eens kritisch onder de loep te nemen. Ik heb weer energie en ik kan weer genieten. Ik kan mezelf in het moment brengen en een kop koffie zetten met een vakantiegevoel. Hernieuwd genieten van mijn kinderen. etc. Dat geeft zoveel geluk en energie terug die ik uit het oog was verloren, dat ik zou willen dat ik deze training eerder had gedaan.
Jaap | Mdw Onderwijs Deelnemer - werkzaam in het onderwijs Ik kan deze training aanraden aan iedereen die het gevoel heeft op slot te zitten of vast te lopen in frustraties en die de durf heeft om zichzelf eens kritisch onder de loep te nemen. Ik heb weer energie. Ik kan nu weer genieten. Ik kan mezelf in het moment brengen en een kop koffie zetten met een vakantiegevoel. Hernieuwd genieten van mijn kinderen. etc. Dat geeft zoveel geluk en energie terug die ik uit het oog was verloren dat ik zou willen dat ik deze training eerder had gedaan.

Luister naar wat anderen hebben ervaren

 

Artikelen en folder

Stress en veerkracht 


Interview over onze zienswijze in LoopbaanVisie 

 
 

 

Dit programma + ZKM


Artikel UJHIJL in ZKM Magazine 

 

 

Download folder 2023

Onze flyer wordt elk jaar vernieuwd.

  


Blog en social media

Stress en slaap: een delicate balans9 november 2023 | Frances van Dinther
 

Stress en slaap, het zijn als twee danspartners op het podium van ons leven en kunnen soms een chaotische choreografie aannemen. Wist je dat dit jaar het meest is gezocht op het woord 'stress' in combinatie met 'slaapproblemen'? Op zich is dat niet zo vreemd want het is een feit dat de afgelopen jaren stress sluipenderwijs ons leven binnendringt en vooral als gevolg van het venijnige spel van overmatig denken en piekeren. Deze mentale sluipschutter kan een serieuze tol eisen van zowel ons

... lees verder

Meer artikelen

Volg ons Instagram!

Zin in een regelmatige portie inspiratie? Volg ons dan op Instagram!          

 

 

LinkedIN pagina

Actuele aankondigingen of tips via onze LinkedIN bedrijfspagina!