Home Inloggen Begin mei start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Online begeleiding in een groep

 

Online begeleiding kent inmiddels vele voordelen en past uitstekend in onze hedendaagse maatschappij waarin het gebruik van internet in het dagelijks leven nog steeds toeneemt. 
 

Als je kiest voor online begeleiding, werk je zelfstandig en actief aan je probleem, terwijl je ook persoonlijke begeleiding krijgt. Daarnaast is deze training goed in te passen in je dagelijkse routine en vanuit huis te volgen. Omdat je via internet deelneemt aan de tweewekelijkse groepssessies, bespaar je op deze wijze reistijd en reiskosten. Deze variant van het programma kent een geringe wachttijd, je kunt op verschillende ogenblikken starten. Een online training is een laagdrempelig alternatief om op eenvoudige wijze toch aan je problemen te werken, zonder dat je deze uitgebreid hoeft te delen met een coach.

 

 

Hoe werkt online begeleiding?

De online begeleiding is laagdrempelig en gemakkelijk vanuit huis te volgen, terwijl je toch persoonlijke begeleiding krijgt! Je volgt de training van je keuze in een kleine groep, waarbij je eens per week begeleid wordt door een trainer via een virtual classroom. Op afgesproken tijdstippen log je in via internet en kom je in een speciale online classroom terecht, waarin alle deelnemers samen komen met de trainer.

 

Tijdens de online classroom wordt de stof op een interactieve manier doorgenomen, waarbij je voldoende ruimte hebt om je eigen ervaringen te delen, vragen te stellen en mee te doen aan discussies. Omdat het een groepsproces is, wordt er echter niet ingegaan op individuele problematiek, wel kunnen we ervaringen uitwisselen omtrent de oefeningen. 

De ervaring leert dat na elke bijeenkomst de betrokkenheid bij je eigen veranderproces sterk wordt verhoogd! 

 

 

 
De voordelen van online begeleiding op een rij
►        Je neemt actief deel aan je eigen veranderproces
►        Laagdrempelig van opzet, je kunt het vanuit huis volgen
►        Aantrekkelijke online classroom omgeving met vele faciliteiten om te leren
►        Je wordt gestimuleerd door de groep, hetgeen je motivatie écht versterkt
►        Goed inpasbaar in je eigen routine of werkschema
►        Op diverse moment te starten
►        Relatief lage prijs
►        Geen reistijd en reiskosten
Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign