Home Inloggen Binnenkort start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 
 Online begeleiding in een groep

 

Als je kiest voor online begeleiding, werk je zelfstandig en actief aan je ontwikkeling, terwijl je ook persoonlijke begeleiding krijgt. Omdat je via internet deelneemt aan de tweewekelijkse groepssessies, bespaar je op deze wijze reistijd en reiskosten. Een online training is een laagdrempelig alternatief om op eenvoudige wijze toch aan je problemen te werken, zonder dat je deze uitgebreid hoeft te delen met een coach.

Hoe werkt online begeleiding?

 

 De online begeleiding is laagdrempelig en eenvoudig vanuit huis te volgen, terwijl je toch persoonlijke begeleiding krijgt.

 

Je volgt de training van je keuze in een kleine groep, waarbij je eens per week begeleid wordt door een trainer via een virtualclassroom.

 

Op afgesproken tijdstippen log je in via internet en kom je in een speciale online classroom terecht, waarin alle deelnemers samen komen met de trainer.

  

Tijdens de online classroom wordt de stof op een interactieve manier doorgenomen, waarbij je voldoende ruimte hebt om je eigen ervaringen te delen, vragen te stellen en mee te doen aan discussies.

De online classroom

  

 De voordelen van online begeleiding op een rij

 


►        Je neemt actief deel aan je eigen veranderproces
►        Laagdrempelig van opzet, je kunt het vanuit huis volgen
►        Aantrekkelijke online classroom omgeving met vele faciliteiten om te leren
►        Social learning: stimulans door de groep en leren van elkaar door forumopdrachten
►        Goed inpasbaar in je eigen routine of werkschema
►        Op diverse moment te starten
►        Relatief lage prijs
►        Geen reistijd en reiskosten