Home Inloggen Begin mei start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Individuele coaching

 

 

Het volgen van een training via internet kent vele voordelen, waardoor begeleiding voor grote groepen mensen bereikbaar wordt. Het doet echter een sterk beroep op de eigen verantwoordelijkheid en de zelfredzaamheid van jou als deelnemer.

Het kan zijn dat je als deelnemer juist behoefte hebt aan meer persoonlijk contact om tot de nodige beweging en verdieping te komen. Het kan ook zijn dat de vragen waarmee je rondloopt of de problematiek waar je dagelijks mee geconfronteerd wordt, dermate hardnekkig is, dat één-op-één contact met een coach nodig is. Behoor jij tot deze groep mensen? Dan is het individuele traject wellicht passend voor jou.

 

 

Hoe werkt het?

Wanneer je kiest voor individuele coaching word je, gedurende 12 tot 16 weken, persoonlijk begeleid door een coach. Afhankelijk van jouw tempo en voorkeur, heb je op regelmatige basis een individuele sessie van anderhalf tot twee uur met je coach. In deze persoonlijke gesprekken wordt niet alleen ingegaan op de theorie, de opdrachten en de oefeningen, maar is er heel nadrukkelijk ook ruimte voor jouw persoonlijke verhaal.

Persoonlijke coaching geeft je sneller het inzicht hoe al jouw stressvolle zaken en dagelijkse hindernissen, op een andere wijze kunnen worden aangepakt. Kortom, jouw persoonlijke situatie wordt in de individuele begeleiding, rechtstreeks gekoppeld aan de inhoud en oefeningen van het programma.

Deze individuele gesprekken kunnen persoonlijk op locatie van de coach of via Skype plaatsvinden. Je kunt kiezen uit verschillende coaches in Nederland die dit traject aanbieden.

 

 

De voordelen van individuele coaching op een rij

►        Persoonlijke aandacht en begeleiding zorgen voor nog meer verdieping van het programma
►        Je krijgt een grondig inzicht in je eigen verhaal met ruimte voor jouw patronen en denkkaders
►        Jouw persoonlijke verhaal wordt besproken in het licht van de training, met daarin advies op maat
►        Je wordt gestimuleerd door de coach, hetgeen je motivatie en doozettingsvermogen zeer versterkt
►        Verschillende coaches in Nederland geven het programma, er is dus altijd een coach in de buurt
►        Je kunt op diverse momenten starten
Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign