Home Inloggen Binnenkort start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 
 

 

Welke begeleiding kies je? 

 

Beide trainingen van het platform ‘Uit je hoofd, in je lijf’ zijn zeer laagdrempelig en gemakkelijk te volgen vanuit je luie stoel. Echter een online training alleen geeft doorgaans niet dezelfde resultaten als wanneer er direct begeleiding aan te pas komt. Juist de combinatie tussen de directe begeleiding van een coach of van een trainer met de  inzet van een online leeromgeving waarbinnen zelfstandig geleerd en goefend kan worden, biedt een ijzersterke combinatie.

Wij durven gerust te stellen: alleen de combinatie tussen online leren en directe begeleiding geeft de beste resultaten als het gaat om duurzame verandering!

 

Afhankelijk van de problematiek die iemand ervaart (gaat het om een burnout of gaat het om gedragsverandering en de voorkeur die iemand heeft, kan gekozen worden tussen individuele begeleiding of groepsbegeleiding.

Individuele coaching   
 

 In dit traject ontvang je de persoonlijke begeleiding van een coach die jouw voorkeur heeft.
Meer informatie

Online in een groep   
 

 In dit traject word je online begeleid in een groep, in een speciale online classroom. Je hoeft de deur niet uit!
Meer informatie

Bedrijven in een groep   
 

De groepstraining vindt plaats op locatie van de werkgever of in de online classroom.
 Meer informatie

 

 

Enkel de inlogcode?

De trainingen van dit platform zijn zodanig ontworpen dat ze desgewenst ook zonder begeleiding doorlopen kunnen worden. Echter de ervaring leert dat de resultaten mét begeleiding vele malen sterker zijn. Wij raden iedereen dan ook aan om de training met begeleiding te doorlopen.