Home Inloggen Begin mei start weer een opleiding tot coach! Uit Je Hoofd, In Je Lijf Hervind evenwicht tussen hoofd, lichaam en emoties

 

Aanmelden

 

 

Ben je enthousiast geworden door alle informatie op deze website?

 

En is het voor jou nu hoog tijd, om uit je hoofd te komen en je lijf te gaan gebruiken?
Meld je dan nu aan!

 

 

Individuele coaching

Heb je interesse in een individueel traject, dan kun je je aanmelden voor een vrijblijvende intake via de mail of via het aanmeldformulier. Geef dan duidelijk aan dat het om individuele coaching gaat. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de coach waar je voorkeur naar uit gaat, meer informatie kun je vinden bij De coaches.
 Na het intakegesprek, zul je samen met de coach bepalen hoeveel sessies er voor jou nodig zijn om resultaat te behalen. Je ontvangt dan een offerte waarin het voorstel wordt samengevat.

 

 

Online training

Als je interesse hebt om de online groepstraining te volgen, meld je dan aan via de mail of via het aanmeldformulier en geef aan welke training je in een online groep wilt volgen. Je kunt bij de inschrijving eventueel ook aangeven wanneer je zou willen starten. We proberen je dan in te delen bij de eerstvolgende training van je keuze die van start gaat. 

Door je in te schrijven, wordt er een voorlopige plaats voor je gereserveerd. Je inschrijving is pas definitief als je binnen twee weken na inschrijving de kosten hebt overgemaakt.

 

 

Digitale training

Wanneer je zonder begeleiding een van de digitale trainingen wilt volgen, kun je in de webwinkel de digitale training van je keuze aanschaffen. Na betaling ontvang je direct een persoonlijke toegangscode waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke trainingspagina. Vanuit deze pagina kun je de training in eigen tempo doorlopen.

 

 

Bedrijven

Wanneer er interesse is om een groep medewerkers deel te laten nemen aan een training, of dat nu in groepsverband of zelfstandig is, in alle gevallen wordt er een offerte op maat gemaakt.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag tijd vrij om de mogelijkheden te bespreken.

Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign